HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

Jasje CHANEL stijl

click hier voor VOORWAARDEN


De beroemde model die perfecte balans tussen Prêt-à-porter en Haute Couture is. Tijdeloos, vrouwelijk en chique - dat willen wij helemaal! In deze cursus leer je de de geheimen van het Chanel Jasje - al deze geheimen zijn bijna allemaal verstopt aan de binnenkant van het jasje. Het is een leuke maar wel enorme klus, omdat bijna het hele jasje met de hand wordt gemaakt.


Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om een keer per maand met je eigen vaste clubje te werken! Chanel is echt heel veel handwerk. Je moet handwerken dus wel heel mooi vinden om te doen. En daar ook de tijd voor kunnen nemen, want er zitten heel veel handwerk uren in dit geweldige jasje! Maar dit is zéker de moeite waard! De cursus bestaat in totaal uit 4 dagdelen van ongeveer 6-uur p/daag. Daarnaast heb je nog 8 tot 10 uur huiswerk, na elke les.


Deze cursus is geschikt voor gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. U werkt met patronen op individuele maten van de site www.maatpatronen.nl en de werkbeschrijvingen. Naaimachines mag je zelf meenemen, coverlok- en lockmachine zijn aanwezig.


Maandelijks een keer op zaterdag van 9:00uur tot 15:00uur kan je op de cursus "Jasje CHANEL stijl" bij ons terecht.


Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan zes deelnemers zijn aangemeld wordt extra datum gepland of vind de cursus op een andere grotere locatie in Apeldoorn plats.


Kies je gewenste datum op zaterdag in de kalender en maak een reservering:

Reserveren


Je kan ook persoonlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste thempo te bepalen in het geval als je meer dan 4-lessen nodig hebt, in overleg. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

De prijzen:


€360,-


Voor elk cursus wordt een aanbetaling van €50,- aangevraagd. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij annulering van de cursus niet gerestitueerd.


Omdat niet elke leerling evenveel en hetzelfde materiaal nodig heeft, materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


NB: tijdens deze zaterdaglessen bieden wij kopje thee of koffie aan; op de middag krijg je een lekker kup-a-sup.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru