HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

NIEUWSBRIEF: NIEUWE patronen per e-mail


StudioJane KNEEPJES

VOORWAARDEN


Altijd moeite met het maken van bv. een paspelzak of polosluiting? Dan ben je hier op de juiste plek om alle kneepjes van de vak onder de knie te krijgen en het naaien zoveel leuker maken.


Na deze cursus heeft u een naslagwerk met diverse voorbeelden en beschrijvingen. Wel zo gezellig, inspirerend en heel productief om een keer per maand met je eigen vaste clubje te werken!


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. U werkt met bestaande (op schaal getekende) patronen en werkbeschrijvingen. Naaimachines mag je zelf meenemen, coverlok- en lockmachine zijn aanwezig.


Locatie is onze atelier in Apeldoorn.


Je kan op elk gewenste moment instrommen - vraag naar je LESROOSTER en eerstvolgende datum van je les per e-mail.


Kies je gewenste datum (LET OP: reservering per blok van 10-lessen! Geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp) in de kalender en reserveer:

Reserveren


Zodra je een antwoord van mij hebt terug ontvangen weet je dat er plaats is, daarna mag je het volledig bedrag van inschrijfgeld overmaken (je krijgt een betaalverzoek per e-mail). Dan pas ben je ECHT ingeschreven!!

Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste thempo te bepalen in het geval als je meer dan 10-lessen nodig hebt, in overleg. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

Per les behandelen we meerdere onderdelen van opleiding. Tussen de lessen door kun je de behandelde onderwerpen thuis verder uitwerken.

De prijzen (incl.BTW):


€1000,-(incl.BTW) 10-lessen in een schooljaar van 10 maanden vanaf september t/m juni.


Je kan het bedraag in twee termijnen betalen.


Voor elk Opleiding wordt een aanbetaling van €100,- gevraagd. Deze aanbetaling wordt verrekend met de opleidingskosten. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij voortijdige afzegging en/of annulering van de cursus niet gerestitueerd. LET OP: het volledig bedrag dient minimaal drie weken voor eerste datum van de cursus overgemaakt worden!


Betaling betekend dat u akkoord gaat met

ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor alle cursussen geldt: materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru