HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

LESSEN, NAAIAVONDEN & WORKSCHOPS

click hier voor VOORWAARDEN


Ben jij geïnteresseerd in het maken van kleding, en wil jij dat voor jezelf, je (klein)kinderen of je vrienden te kunnen maken of ben jij zelfs aan plan het commercieel uitvoeren? Of vindt je het gewoon leuk om samen met andere enthousiaste hobbyisten nog meer te leren? Dan ben je hier op de juiste plek om een leuke cursus of workshops te vinden.


Je kunt in een ontspannen en ongedwongen sfeer leren naaien. De lessen zijn leuk, afwisselend en praktisch. De naailessen zijn erop gericht om heel snel de mooiste en leukste dingen zelf te kunnen maken. Je kan je eigen werk kiezen en insteken op het niveau wat je hebt.


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. U werkt met bestaande (of zelf getekende patronen op onze PATROONTEKENEN cursus) patronen. Je mag tijdens je studie gebruik van naaimachines die in lesruimte aanwezig zijn gebruik maken (wel daarvoor reserveren!), de coverlok- en lockmachine zijn ook aanwezig.


Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan zes deelnemers zijn aangemeld wordt extra datum gepland. In het geval dat er minder dan vier deelnemers zijn aangemeld wordt de groep met een andere groep op een andere dag samengevoegd (vraag naar beschikbaarheid).


Tijd: avondlessen wekelijks op woensdag van 18:30 tot 20:30uur. Of op woensdag middag gemiddeld twee keer in de maand van 15:00 tot 17:00uur.


Kies je gewenste datum op WOENSDAG in de kalender en reserveer:

Reserveren


Je kan ook persoonlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken en samen je gewenste leermethode te bepalen - op je eigen niveau en kan je zelf een keuze maken, in overleg, welk project je aan wilt werken. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

De prijzen:


- €30,- p/maand (woensdag middag gemiddeld twee keer in de maand) ABONEMENT met een maand opzegtermijn. ZO WERKT HET: Elke 21-ste van een maand daarvoor krijgt u een factuur van MODEVAKSCHOOL Apeldoorn - het bedrag dient binnen 7-dagen volledig overgemaakt worden. (Juli en augustus betaal je niet want dan is er geen les) In verband met een maand opzegtermijn betaalt u eerste maand €60,- (€30,- voor de eerste maand en €30,- aanbetaling voor je laatste maand). Indien je stopt met het volgen van de naailessen wordt de laatste maand verrekend met het vooruitbetaalde bedrag. Tijdens de schoolvakanties (herfst-, kerst-, voorjaars-, zomervakantie) en feestdagen zijn er geen lessen. Gedurende de maanden juli en augustus (de zomerstop) is er geen lesgeld verschuldigd.


- €55,- p/maand (naailessen wekelijks op woensdag avond) ABONEMENT met een maand opzegtermijn. ZO WERKT HET: Elke 21-ste van een maand daarvoor krijgt u een factuur van MODEVAKSCHOOL Apeldoorn - het bedrag dient binnen 7-dagen volledig overgemaakt worden. (Juli en augustus betaal je niet want dan is er geen les) In verband met een maand opzegtermijn betaalt u eerste maand €110,- (€55,- voor de eerste maand en €55,- aanbetaling voor je laatste maand). Indien je stopt met het volgen van de naailessen wordt de laatste maand verrekend met het vooruitbetaalde bedrag. Tijdens de schoolvakanties (herfst-, kerst-, voorjaars-, zomervakantie) en feestdagen zijn er geen lessen. Gedurende de maanden juli en augustus (de zomerstop) is er geen lesgeld verschuldigd.


- 4x lessen voor totaal €70,= geldig binnen TWEE kalender maanden (LET OP: bij reservering per blok van 4-lessen geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp)


- 1x proefles EENMALIG voor €20,-


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor alle cursussen geldt: materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


Ben je iets vergeten? De winkel is tijdens de les gewoon open voor leerlingen. De meeste benodigdheden kan je dus ter plekke kopen.


Tijdens de les krijg je lekker kopje koffie of thee.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


Uidzondering - ACTIE lessen in juli (de datum zijn van toepassing).


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru