HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

LINGERIE CURSUS

click hier voor VOORWAARDEN


Leer hoe je zelf je lingerie maakt.


Lingerie die: altijd past. Lingerie die: zo luxueus is als jij wilt. Lingerie die: jouw bovenkleding er altijd op en top laat uitzien. Lingerie waar je blij van wordt!


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan zes deelnemers zijn aangemeld wordt extra datum gepland of vind de naailes op een andere grotere locatie in Apeldoorn plaats. Je mag tijdens je studie gebruik van naaimachines die in lesruimte aanwezig zijn gebruik maken, de coverlok- en lockmachine zijn ook aanwezig.


Ik leer je wat zelf lingerie maken inhoudt. In deze basiscursus werken we met door mij gemaakte basispatronen. Je krijgt een tekening van een slip. Ik leer je hoe je deze tekening aanpast naar jouw maten. Daarna maak je stap voor stap je eerste eigen setje met BH. We behandelen de naaitechnieken speciaal voor lingerie; het opmeten van de juiste maat; hoe je met basispatronen werkt en hoe jij deze patronen aanpast naar jouw maten.


Dus: na deze cursus heb jij een prachtig gecoördineerde set lingerie met verschillende slips in je kast en een chique singlet/top met kant op maat. Daarna groeit je voorraad vanzelf, want dit is ECHT een leuke hobby!


Locatie is onze atelier in Apeldoorn.


Tijd: lessen zijn een keer in de maand van 9:00 tot 15:00uur - 6uur p/les op zaterdag.


Je kan op elk gewenste moment op afspraak instrommen - vraag naar je LESROOSTER en eerstvolgende datum van je les per e-mail

Kies je gewenste datum (LET OP: reservering per blok van 4-lessen! Geef aan bij de beschrijving: les1, les2, les3… en zo voor svp) op ZATERDAG in de kalender en reserveer:

Reserveren


Zodra je een antwoord van mij hebt terug ontvangen weet je dat er plaats is, daarna mag je het volledig bedrag van inschrijfgeld overmaken (je krijgt een betaalverzoek per e-mail). Dan pas ben je ECHT ingeschreven!! Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken. Maak dan telefonisch een afspraak tel. 06-57619130

De prijzen (incl.BTW):


- 4x lessen (6uur p/les) in 4-maanden voor totaal €260,-


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor elk lingerie cursus wordt een aanbetaling van €50,- gevraagd. Deze aanbetaling wordt verrekend met de opleidingskosten. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij voortijdige afzegging en/of annulering van de cursus niet gerestitueerd. LET OP: het volledig bedrag dient minimaal drie weken voor eerste datum van de cursus overgemaakt worden!


Omdat niet elke leerling evenveel en hetzelfde materiaal nodig heeft, materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening. Wij hebben de mooiste lingeriepakketten voor je voorbereid - met prachtige kant helemaal vanuit Italië, Zwitserland en Duitsland.


Ben je iets vergeten? De winkel is tijdens de les gewoon open voor leerlingen. De meeste benodigdheden kan je dus ter plekke kopen.


Tijdens de les krijg je lekker kopje koffie of thee; op de pause krijg je een bakje cup-a-sup.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.

LINGERIE CURSUS VERVOLG vanaf januari 2022


En? Heb je de smaak al te pakken? We gaan een stapje verder. In deze cursus ga jij meteen met een beugelbody aan de slag, maak je een asymmetrische slip, hotpants, een draperieslip, een tweede model BH, een push-up BH. En als klap op de vuurpijl maken we een speciale hemdbody van stretchy kant.

LINGERIE CURSUS SPECIALISATIE vanaf september 2023


Na de lingeriecursus en het vervolg kan je gaan specialiseren. Er zijn nog 12 cursussen, ook elk 4 lessen.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru