HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons


MODEVAKSCHOOL Apeldoorn

PATROONTEKENEN incl. naaitechniken

click hier voor VOORWAARDEN


De cursus BASIS patroontekenen is een aanrader als je zelf kleding wilt maken of vermaken. Je leert je eigen grondpatronen op maat tekenen aan de hand van Modevakschoolnationaal methodes.


Je leert vanaf beginnersniveau, nauwkeurig de maten opnemen, ze vervolgens te berekenen en het geheel te vertalen naar een correcte tekening en de regels van het patroontekenen goed toepassen. Stap voor stap gaan wij alle patronen ontwerpen en behandelen tot de broek, colberts en mantels.


Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 6 personen per groepje. Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan zes deelnemers zijn aangemeld wordt extra datum gepland. In het geval dat er minder dan vier deelnemers zijn aangemeld wordt de groep met een andere groep op een andere dag samengevoegd (vraag naar beschikbaarheid).


Gemiddeld een keer in de maand op ZATERDAG tussen 9.00 en 15.00uur kan je op patroontekenen bij ons terecht.


De nieuwe groep begint in september. Vraag naar je LESROOSTER en eerstvolgende datum van je les per e-mail


Kies je gewenste datum (LET OP: reservering per blok van 4-lessen! Geef aan bij de beschrijving: Basis patoon tekenen1, Basis patoon tekenen2, Basis patoon tekenen3… en zo voor svp) op DONDERDAG in de kalender en reserveer:

Reserveren


Zodra je een antwoord van mij hebt terug ontvangen weet je dat er plaats is, daarna mag je het volledig bedrag van inschrijfgeld overmaken (je krijgt een betaalverzoek per e-mail). Dan pas ben je ECHT ingeschreven!! Je kan ook personlijk naar onze toe komen om een afspraak te maken en samen je gewenste leermethode te bepalen.

De prijzen :


€1000,- 10-lessen (6uur p/les) geduerend een schooljaar.


Of €500,- 5-lessen (6uur p/les) geduerend 6 maanden tijdens een schooljaar - je kan op elk gewenste moment instromen.


Betaling betekend dat u akkoord gaat met ALGEMENE VOORWAARDEN


Voor elk BASIS PATROONTEKENEN cursus wordt een aanbetaling van €50,- gevraagd. Deze aanbetaling wordt verrekend met de opleidingskosten. Deze administratie- en voorbereidingskosten worden bij voortijdige afzegging en annulering van de cursus niet gerestitueerd. LET OP: het volledig bedrag dient minimaal drie weken voor eerste datum van de cursus overgemaakt worden!


Hoe beter je de basisprincipes beheerst, hoe meer ideeën je krijgt om te variëren. Daarom na afloop van deze cursus bieden wij je mogelijkheid het patroontekenen uitgebreid te leren - deze cursus gaat de hele schooljaar door!


Voor alle cursussen geldt: de boek, materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.


Ben je iets vergeten? De winkel is tijdens de les gewoon open voor de leerlingen. De meeste benodigdheden kan je dus ter plekke kopen.


In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.


 

StudioJane Apeldoorn, 06-57619130

 

 SUPPORT bij StudioJane ATELIER   - BEZOEK DE SITE

 

 Voor meer vragen   - maatpatronen@gmail

KvK 54303281


HOME INLOGGEN OPWAARDEREN ATELIERS PROFESSIONALS Forum ACTIES Voorwaarden Over ons

Рейтинг@Mail.ru
Рейтинг@Mail.ru